Plustraining-Top, wat en waarom?

Plustraining-Top is een extra hockeytraining buiten clubverband op neutraal terrein. Tijdens de Plustraining-Top staat het individueel ontwikkelen van hockeytechniek en inzicht in hockeytacktiek centraal. Op de Plustraining-Top wordt aandacht besteed aan die technieken die de spelers zelf willen verbeteren of willen aanleren. Plustraining-Top wordt gegeven in kleine groepen met meerdere trainers en met veel individuele aandacht. Omdat deze groep spelers al veel traint in clubverband en soms ook nog op school wordt er bij de Plustraining-Top veel rekening gehouden met de fysieke belasting. Er worden zes trainingen voor de winterstop en zes trainingen na de winterstop gegeven. De trainingsperiode wordt afgesloten met een spetterende clinic voor alle deelnemers tegelijk. Spelers uit de topklasse of hoger trainen meestal al meer dan gemiddeld. Sommigen trainen ook nog extra onder schooltijd als ze bijvoorbeeld op het CSE in Zwolle zitten. Voor veel van deze spelers is er nooit genoeg hockeytraining. Er is vaak ook behoefte aan een extra individuele techniek training. Op de Plustraining-top wordt aandacht besteed aan die technieken, waarvan de spelers zelf aangeven dat ze die willen verbeteren of willen aanleren.

Voor wie is Plustraining-Top

Plustraining-Top is voor spelers die in de topklasse of hoger spelen. De Plustraining-Top staat open voor kinderen van 12-16 jaar, de B- en C-categorie. ! De Plustraining-Top is voor alle kinderen die het leuk vinden om buiten hun eigen clubtrainingen extra te trainen om hun techniek verder te ontwikkelen. Plustraining wordt gegeven op neutraal terrein op Sportcampus de Pelikaan..

Meer informatie?

Neem contact met ons op en  klik hier. 

of schrijf meteen in!

 

 

 

Informatie, inschrijven en locatie

De trainingen worden gegeven op neutraal terrein, op  Sportcampus de Pelikaan in Zwolle.

Voor meer informatie klik hier

Data Plustraining TOP

De Plustraining-Top wordt in principe gegeven op woensdagen van 17:45 tot 19:15. Na afloop is er iets te drinken met wat lekkers. De data voor het seizoen 2018-2019 voor de woensdagen zijn 12 en 26 september, 10 en 31 oktober, 7 en 21 november, 13 en 27 maart, 10 april en  8, 15 en 29 mei. Wanneer bekend is hoe de club-trainingsschema’s van de deelnemers eruit zien kan de trainingsdag eventueel nog worden aangepast.

De slotdag zal op 2e pinksterdag gehouden worden, dat is op maandag 10 juni 2019