Plustraining TOP,  wat en waarom?

Plustraining-Top is een extra hockeytraining buiten clubverband op neutraal terrein. Tijdens de Plustraining-Top staat het individueel ontwikkelen van hockeytechniek en inzicht in hockeytacktiek centraal. Op de Plustraining-Top wordt aandacht besteed aan die technieken die de spelers zelf willen verbeteren of willen aanleren. Plustraining-Top wordt gegeven in kleine groepen met meerdere trainers en met veel individuele aandacht. Omdat deze groep spelers al veel traint in clubverband en soms ook nog op school wordt er bij de Plustraining-Top veel rekening gehouden met de fysieke belasting. Er worden zes trainingen voor de winterstop en zes trainingen na de winterstop gegeven. De trainingsperiode wordt afgesloten met een spetterende clinic voor alle deelnemers tegelijk. Spelers uit de topklasse of hoger trainen meestal al meer dan gemiddeld. Sommigen trainen ook nog extra onder schooltijd als ze bijvoorbeeld op het CSE in Zwolle zitten. Voor veel van deze spelers is er nooit genoeg hockeytraining. Er is vaak ook behoefte aan een extra individuele techniek training. Op de Plustraining-top wordt aandacht besteed aan die technieken, waarvan de spelers zelf aangeven dat ze die willen verbeteren of willen aanleren.

Voor wie is Plustraining TOP?

Plustraining-Top is voor spelers die in de topklasse of hoger spelen. De Plustraining-Top staat open voor kinderen van 12-16 jaar, de B- en C-categorie. ! De Plustraining-Top is voor alle kinderen die het leuk vinden om buiten hun eigen clubtrainingen extra te trainen om hun techniek verder te ontwikkelen. Plustraining wordt gegeven op neutraal terrein op Sportcampus de Pelikaan..

Meer informatie?   Neem contact met ons op en klik hier  of schrijf meteen in!

Info veldtrainingen 2019-2020

Kosten bedragen €275- voor nieuwe spelers en €250,- voor oudgedienden. Bij 3 gezinsleden of meer geven we een gezinskorting op aanvraag.

Er worden 12 trainingen van 1,5 uur gegeven en er wordt afgesloten met een spetterende afsluitende clinic van 3 uur inclusief lunch. Voor inschrijving voor zaalhockey en veld tegelijk geldt een totaal tarief van €375,-

Als je instroomt op een later moment wordt een korting op de prijs gegeven voor de gemiste trainingen.

Voor volle groepen maken we een wachtlijst voor nieuwe aanmeldingen. Bij voldoende aanmelding kan een extra groep worden gevormd.

Plustraining wordt gegeven op neutraal terrein op Sportcampus de Pelikaan, aan de Haersterveerweg 2 in Zwolle

Data Plustraining TOP

De Plustraining-Top wordt in principe gegeven op woensdagen van 17:00 tot 18:30. Na afloop is er iets te drinken met wat lekkers.

De data voor het seizoen 2020-2021 voor de woensdagen zijn 9 en 23 september, 1, 7 en 21 oktober, 4 en 11 november; 4,11 en 25 maart, 8 en 22 april en 27 mei

Wanneer bekend is hoe de club-trainingsschema’s van de deelnemers eruit zien kan de trainingsdag/trainingstijd eventueel nog worden aangepast.

De slotdag zal gehouden worden op zondag 30 mei of zondag 6 juni 2021